Valitse maa tai alue.

Koti
Uutiset
RAF-avaruuskomento perustetaan Skotlantiin

RAF-avaruuskomento perustetaan Skotlantiin

2020-11-20

RAF Space Command to be established, launching in Scotland
Pääministeri ilmoitti 24,1 miljardin punnan menot seuraavien 4 vuoden aikana kansalliseen puolustukseen ja turvallisuuteen.

Tähän sisältyy uusi avaruuskomento, joka "suojelee Yhdistyneen kuningaskunnan etuja avaruudessa". Se vastaa myös Ison-Britannian ensimmäisestä satelliitista, joka laukaistaan ​​Ison-Britannian raketista.

Siellä perustettiin myös kansallinen kybervoima. Tarkoituksena on, että se "häiritsee terroristeja, vihamielistä valtion toimintaa ja rikollisia ja muuttaa Yhdistyneen kuningaskunnan kybervalmiuksia", sanoi hallitus. Puolustusministeriö ja GCHQ-kumppanuus toteuttavat vastuullisia kyberoperaatioita terrorismin torjunnasta sotilasoperaatioiden tukemiseen.


"Tämä monivuotinen ratkaisu on armeijalle erittäin tervetullut", sanoi puolustusviraston päällikkö kenraali Sir Nick Carter. "Se rahoittaa reitin nykyaikaistamiseen ja digitaaliseen voimaan, jota tarvitsemme 2030-luvulle integroituna merenkulun, lentoliikenteen, maaliikenteen, tietoverkkojen ja avaruuden aloille."

"Sen avulla voimme sopeutua lähitulevaisuudessa estääkseen kohtaamamme monimutkaiset uhat. Se turvaa maamme puolustuksen, antaa merkityksen globaalin Britannian näkemykselle ja lähettää voimakkaan viestin liittolaisillemme ja vastustajillemme. "

Ayrshire

Skotlannin ulkoministeri Alister Jack vahvisti myös Ison-Britannian hallituksen investoimat 103 miljoonaa puntaa Lounais-Skotlannin alueelle allekirjoittamalla Ayrshiren kasvusopimuksen.

Kun Skotlannin hallitus investoi myös 103 miljoonaa puntaa, kokonaisinvestoinnin yksityisen rahoituksen mukaan odotetaan olevan noin 250 miljoonaa puntaa.

Mukana oli kahdeksan hanketta, jotka käsittivät ilmailutekniikkaa, uudistamista, tutkimusta ja innovaatioita, infrastruktuuria ja meritieteitä. Skotlannin hallitus investoi myös 103 miljoonaa puntaa paikallisten kumppaneiden kanssa.

Hallituksen lausunnossa sanottiin:

"Kaupan myötä Ayrshire asetetaan yhdeksi Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista ilmailu- ja avaruustoiminnan keskuksista kunnianhimoisen ja muuttuvan ilmailu- ja avaruusohjelman kautta. Tätä tukevat sekä Skotlannin että Ison-Britannian hallitukset, ja ohjelman kokonaisrahoitus on 80 miljoonaa puntaa. Ison-Britannian hallitus sijoittaa 32 miljoonaa puntaa ja Skotlannin hallitus 30 miljoonaa puntaa, lisäksi 18 miljoonaa puntaa Etelä-Ayrshiren neuvostolta. "

Ison-Britannian avaruusjärjestön varatoimitusjohtaja Ian Annett lisäsi:

"Kauppa antaa uuden sysäyksen Ison-Britannian kasvavalle avaruusalalle rahoittamalla useita uusia, huippuluokan ilmailu- ja avaruustoimintoja Glasgow Prestwick -lentokentän ympärillä, mukaan lukien avaruusalueen kehittäminen.

Tämä ei ainoastaan ​​luo korkeasti koulutettuja työpaikkoja koko alueelle, vaan myös lisää Ison-Britannian mainetta Euroopan johtavana uudena avaruuskohteena ja tuo meidät askeleen lähemmäksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa tapahtuvia pieniä satelliittilähetyksiä. "

Shetlannin avaruuskeskus

Viime kuussa Ison-Britannian hallitus hyväksyi Lockheed Martinin suunnitelmat siirtää pienet satelliittilähetystoiminnot Shetlandin avaruuskeskukselle. Se toivoo, että tämä johtaa "satojen avaruustyöpaikkojen" luomiseen Skotlantiin.

Ison-Britannian avaruusjärjestö (UKSA) uskoo, että yhtiön suunnitelmat siirtää Yhdistyneen kuningaskunnan Pathfinder-laukaisunsa Shetlannin alueelle, Lamba Ness, Unst (kuvassa), tuottavat sekä pitkäaikaista arvoa että auttavat luomaan kestävät, kaupalliset laukaisumarkkinat osana Yhdistyneen kuningaskunnan avaruuslento-ohjelma, jonka nimi on LaunchUK.

Shetlandin avaruuskeskus ennakoi, että vuoteen 2024 mennessä avaruusalusten sijainti voisi tukea Skotlannissa yhteensä 605 työpaikkaa, joista 140 paikallisesti ja 210 koko Shetlandin alueella. Lisäksi luodaan 150 uutta työpaikkaa laajempien valmistus- ja tukipalvelujen avulla.

Kuumaa tietoa

2: 1 MIPI-kytkin 2x datalle + 1x kello D-PHY tai 2x C-PHY
Kutsutaan PI3WVR628: ksi, se on kuusikanavainen yksinapainen kaksinkertainen heitto (SPDT) -kytkin, ...
RAF-avaruuskomento perustetaan Skotlantiin
Pääministeri ilmoitti 24,1 miljardin punnan menot seuraavien 4 vuoden aikana kansalliseen puolustu...
Iso-Britannia: 60A 8,5 mm: n pikaliitin
"Tämä tarkoittaa, että sovelluksiin, kuten akun lataamiseen, voidaan puuttua jakamatta virtaa use...
HV DC maalla, ilmassa ja merellä
3 kW: n suurjännitteiset (HV) tasavirtalähteet tarjoavat 90-264 Vac -tulon ja valikoiman säädelt...
300 mA: n hiljainen LDO on 1 x 1 mm
Kuten tiedetään, TCR3RM-sarjassa on 32 tuotetta, joiden yksittäiset kiinteät lähdöt kattavat 0...