Valitse maa tai alue.

Koti
Uutiset
Mentor liittyy Nano 2022: een, kun Ranska keskittyy mikroelektroniikkaan

Mentor liittyy Nano 2022: een, kun Ranska keskittyy mikroelektroniikkaan

2020-11-18

Koneoppiminen tekniikan ja suunnittelukonseptin avulla. Ihmisen pää (profiili), jossa on piiriaivolevy sisällä ja Machine Learning -logo. Valikoiva keskittyminen

Mentor tekee yhteistyötä STMicroelectronicsin kanssa, joka on toinen Nano 2022 -jäsen, tarjotakseen suunnittelun ja todentamisen pienitehoisille siruille, tehopuolijohteille ja muille piiriarkkitehtuureille, jotka tarvitsevat nopeita, tarkkoja ja suurikapasiteettisia piirisimulaattoreita esiasetuksiin ja jälkiasennuksiin. Näillä kahdella yrityksellä on kumppanuushistoria ST: n Bulk CMOS-, FDSOI-, analogi- ja RF-, upotettujen haihtumattomien, kuvankäsittely- ja Bipolar CMOS-DMOS- tai BCD-tekniikoiden ja muiden tekniikoiden kanssa. Mentorin nanometripiirien todentaminen Analoginen FastSPICE Platform ja analogikeskeinen Eldo-ohjelmisto kattavat kaikki Nano 2022 -ohjelman piirityypit ja tekniikat.

Mentor-ST-yhteistyö sisältää myös standardisolujen, I / O: n ja muistien karakterisoinnin. Tämä tehtävä voi luoda pullonkaulan tuotannossa, sanoo Mentor, koska piiympäristöt, joissa on satoja soluja ja useita satoja prosessi-, jännite- ja lämpötilamuuttujia (PVT), voivat kuluttaa tuhansia suorittimia viikkojen ajan ja suorittaa miljoonia SPICE-simulaatioita. Mentorin Solido Characterization Software Suite on koneoppimiseen perustuva työkalu, joka lisää läpimenoa tuottamalla tarkkoja Liberty-tiedostoja ja tilastotietoja, kertoo yritys. Se tarjoaa myös työkalut ja suunnittelijakeskeisen käyttöliittymän Liberty-tiedostojen tarkistamiseksi. Uusia vahvistus-oppimistekniikoita voidaan kehittää ohjelman aikana karakterisoinnin edistämiseksi.

Kuumaa tietoa

2: 1 MIPI-kytkin 2x datalle + 1x kello D-PHY tai 2x C-PHY
Kutsutaan PI3WVR628: ksi, se on kuusikanavainen yksinapainen kaksinkertainen heitto (SPDT) -kytkin, ...
RAF-avaruuskomento perustetaan Skotlantiin
Pääministeri ilmoitti 24,1 miljardin punnan menot seuraavien 4 vuoden aikana kansalliseen puolustu...
Iso-Britannia: 60A 8,5 mm: n pikaliitin
"Tämä tarkoittaa, että sovelluksiin, kuten akun lataamiseen, voidaan puuttua jakamatta virtaa use...
HV DC maalla, ilmassa ja merellä
3 kW: n suurjännitteiset (HV) tasavirtalähteet tarjoavat 90-264 Vac -tulon ja valikoiman säädelt...
300 mA: n hiljainen LDO on 1 x 1 mm
Kuten tiedetään, TCR3RM-sarjassa on 32 tuotetta, joiden yksittäiset kiinteät lähdöt kattavat 0...